Ny hårdel!

For litt siden var jeg og hentet en ny, spesialtilpasset hårdel. Min faste hair-talk-guru og hennes kollega, som er spesialist på hårdeler, gikk sammen og tryllet litt for meg! Det er rett og slett en del av en parykk, som er nøye målt opp og klippet til for å passe min hodeform (som tydeligvis ikke er helt standard) og for å dekke en stor del av bakhodet og sidene. Den er farget litt for å passe min hårfarge – og satt på klips der jeg kan feste i mitt eget hår, og tape der den kan festes direkte på en bar flekk.

Det er faktisk ikke verre enn å klipse/tape den på (med tupé-tape, det også satt tape-flater der hvor flekkene mine er helt bare, og delen kan festes med tape uten å lugge ut små hår), og forsiktig gre eget hår over for å blande det litt i hverandre. Det betyr mye mindre omstendelig sminking, nå er det bare å dekke til det som ikke dekkes av hårdelen! Det føles mye bedre enn klip-on extensions fordi den dekker et helt område, ikke bare legger en flagrende remse hår som henger løst over det, og vekten fordeles mye mer jevnt.

Det anbefales ikke å sove med hårdelen på, men om man må bør man flette håret for å unngå slitasje. Jeg har prøvd et par ganger, og det har ikke vært mine mest komfortable netter, men det går greit, spesielt om man kan ligge på putetrekk av silke.
Mer om dét senere!

20160410_154110-01  20160410_154131-01-01

2 kommentarer om “Ny hårdel!

Legg igjen en kommentar