Nisim – nok et «trylleserum»?

Her om dagen ble jeg tipset om Nisim. Jeg har sett den blå flasken mange ganger, i jungelen av shampoer som lover mer hår, men som tidligere nevnt er jeg rimelig skeptisk til hva en sjampo kan gjøre med en tilstand som skyldes noe helt annet enn manglende hårpleie. Nisim er ganske ambisiøse i det de lover, bl.a. mener de at også alopecia areata vil kunne bedres med deres produkter. Jeg leste en del om Nisims produkter bl.a. her, og jo mer de lover desto mindre tillit får jeg. Litt som jeg fullstendig mistet det lille jeg hadde av lyst til å prøve Priorin idet de kom med den elendige tv-reklamen sin. Den eneste grunnen til at jeg nå likevel gir det et forsøk er at en frisør jeg vet har kunnskap om alopecia areata anbefaler den ene og alene fordi den er svært bra for hodebunnen. Ikke med lovnad om masse nytt hår. Men for å gi de nye stråene som kommer god grobunn.
image

Grunnen til at jeg har valgt to ulike typer her (shampo for tørr hodebunn og ekstraktet for fet hodebunn) er at jeg tror jeg har en mer tørr enn fet hodebunn (jeg får sjelden fett hår) men Nisim anbefaler likevel ekstrakt-varianten for fet hodebunn mot alopecia areata. Så da bør jeg ha gjort det meste etter boka, og kan rapportere deretter.

Den første uken må shampoen brukes hver dag, og den skal påføres to ganger og skylles ut før ekstraktet påføres – og ikke skylles ut. Deretter kan man vaske håret med normal frekvens, mens ekstraktet skal påføres hver dag.

PS: det er 30% på disse på Vitus Apotek akkurat nå (det får jeg ingenting for å si – er kun for å spare de av dere som vurderer å prøve for noen kroner).

5 kommentarer om “Nisim – nok et «trylleserum»?

  1. Hei,
    Vi har solgt det Canadisk-produserte produktet Nisim her i Norge i ca 10 år,
    og vi har gode tilbakemeldinger på at Nisim Shampo i kombinasjon med Extract
    Original Formula også kan ha god effekt på Alopecia Areata. Merk at Nisim
    kun har gjort kliniske studier på gjenvekst av hår ved hormonelt/genetisk
    hårtap (Androgenic Alopecia). Vi har derimot sett at hvis man bruker de to
    overnevnte produkter så kan det være mulighet for gjenvekst av hår også ved
    flekkvist hårtap. Husk å alltid sjamponer to ganger etter hverandre og
    bruk Extracten hver morgen og kveld, også de dagene du ikke vasker håret.

    Extracten skal ikke skylles ut. Vi anbefaler at du vasker håret hver dag
    for raskest og best resultat. Merk videre at Nisim må virke ‘alene’ i
    hodebunnen så unngå derfor bruk av andre produkter i hodebunnen da de kan
    nøytralisere effekten av Nisim. Hvis bruk av Nisim i verste fall ikke
    skulle gi resultat så har vi en 100% fornøyd garanti slik at du kan få
    pengene tilbake. Vi håper og tror Nisim vil hjelpe deg og bare kontakt meg på tina@nisim.no
    hvis du har noen spørsmål. Ønsker deg masse lykke til, og håper produktene vil gi deg ønsket effekt 🙂
    Med Vennlig Hilsen
    Tina Merethe Holm Storruste
    Nisim Scandinavia AS

    Liker

    1. Hei!

      Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen kommentar og tips om bruk av deres produkter!
      Etter å ha prøvd en hel rekke ulike produkter (som jeg har skrevet om under «Jakten på «trylleserum»») er mitt utgangspunkt kritisk, noe som nok er tydelig i innlegget, men som nevnt fikk jeg produktet anbefalt av en frisør med lang erfaring med flekkvis håravfall. Dette er faktisk det første produktet jeg er blitt anbefalt av en «nøytral part» som vet hva hun snakker om, og derfor gir jeg Nisim gladelig et forsøk.

      Takk igjen for ditt innspill, håper å kunne sende deg et bilde av nye, sunne hårstrå om litt 🙂

      Liker

    2. Hei, jeg har fått et liknende råd fra min frisør. Min alopecia er akkurat nå i en tilstand hvor håret vokser tilbake. Bør jeg da heller prøve FAST-serien i denne perioden?

      Liker

      1. Hei! Det er godt mulig det er et bedre alternativ når håret allerede er på vei (så fantastisk!) – hvis du leser Nisims kommentar på innlegget oppgir hun faktisk en e-postadresse, og er helt sikkert villig til å svare deg for å gi best mulig råd for fasen håret ditt er i nå 🙂

        Liker

  2. Hei, jeg fikk nylig en liknende anbefaling fra min frisør. Min alopecia er nå i en tilstand hvor håret vokser ut igjen stort sett alle steder. Burde jeg da heller prøve ut FAST-serien fra samme merke?

    Liker

Legg igjen en kommentar