Om å gripe etter halm-(hår)strå

Puh! Lovlig lenge siden sist – men nå nærmer det seg jul, og etter hvert juleferie – og jeg skal ta meg litt mer tid til å oppdatere bloggen med status, og hva jeg har lært og lest siden sist. Det er nemlig en hel del, så stay tuned!

Selv om det ikke akkurat har gått helt rette veien de siste månedene (og året), hvor dusjen er tett av hår og nye hårløse flekker dukker opp raskere enn jeg kan si alopecia – dukker det også opp noen nye dotter med hårstrå her og der.

Det første bildet er fra september, det neste fra november. Litt mer hår i front er byttet ut med litt mindre hår overfor øret. Totalt sett ser det verre ut enn noensinne, men jeg er likevel littegrann ekstatisk over håret som ser ut til å etablere seg rundt hårfestet. Det gjør det nemlig hakket enklere å få en parykk til å se naturlig ut – og det gjør at jeg føler meg hakket mer vel (eller mindre uvel, alt ettersom) i skautet mitt fra Holzweiler når jeg legger meg om kvelden. Her er det om å gjøre å feire de små seire – så lenge de varer 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s