Power food

Jeg er ikke spesielt begeistret for grøt – men dette kan jeg lære å leve med til frokost!

Havre- og chiagrøt med nøtter, honning og bær er bedre enn det høres ut, og jeg er rimelig sikker på at ordentlige powerfoodere ville blitt imponert (for selv om det er januar og alt, og dette helst skulle vært min hverdagsrutine, innrømmer jeg glatt at det antakelig blir smågodt litt senere – dette kalles å kompensere).


Trikset er å ha ferdigkuttede nøtter tilgjengelig, ellers blir det for mye mas (spesielt om morgenen). Jeg har mandler, valnøtter og paranøtter (fulle av selen og gode antioksidanter) stående i en krukke. Og så prøver jeg så godt jeg kan å få det til å se bloggvennlig delikat ut.


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s