Ekstremt grønn te

20160410_183935-01

Jeg skal med glede innrømme at dette mer enn gjerne skulle vært et bilde av et rødvinsglass – men nå er det nå slik at jeg prøver å kutte ned på både alkohol og sukker, og innføre andre ting å «kose meg med» når kvelden kommer. Dette er et eksempel på mine fattige forsøk; Matcha-te (også kalt grønn te på steroider) med en teskje kokosolje. Matcha-teen har mye høyere innhold av de sunne stoffene enn vanlig grønn te, fordi hele tebladet brukes og males til et konsentrert, grønt pulver. Pulveret røres ut i vann på ca 80 grader. Listen over hvilke plager grønn te sies å skulle lindre er lang, jeg henger meg mest opp i den stress- og betennelsesdempende effekten (den antialdrende er for så vidt også grei å få på kjøpet).

Det føles bedre enn det smaker (og ikke minst føles det hakket bedre kl. 06 i morgen tidlig), og jeg er sikker på at jeg gjør kroppen min en liten tjeneste for hver kopp!

Oppdatering: kk.no skriver også om kjendisfavoritten Matcha-te i dag.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s