Aloe Vera

Jeg fikk min første aloe vera-plante for sikkert 20 år siden, i håp om at den angivelig helbredende geléen i bladene skulle få has på det jeg slet mest med på den tiden, nemlig atopisk eksem. Helbredet ble jeg ikke akkurat, men en lindrende effekt har det utvilsomt. Så; det kan da ikke skade å gi vidunderplanten et nytt forsøk. I stedet for å gni aloe vera på hårløse flekker og se konstant grisete ut på toppen, skal jeg innta det daglig – om ikke annet som et ledd i mitt nye og litt forbedrede kosthold. Jeg innbiller meg at det mest effektive er på tom mage om morgenen, og noen dråper av denne flasken fra Supernature skal blandes i vann eller annen drikke. Flasken skal tilsvare 5 liter aloe vera juice og fås i helsekostbutikker. Verdt et forsøk!
image

Planten på bildet er absolutt ikke en aloe vera, men det var det nærmeste jeg hadde 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s