Første glutenfrie steg

Dagen etter at en av dere kjære lesere hadde lagt igjen en kommentar om sine erfaringer med AIP og glutenfritt kosthold mot alopecia, sto det en dame på min lokale Meny og laget glutenfrie vafler. Hun solgte sine egenproduserte bakemikser, bl.a. brød.  De så såpass mye mer innbydende ut enn de som finnes i butikkhyllen at jeg dro med meg en pose. Og jammen var det ikke ekstremt enkelt å lage også! Jeg gikk for rundstykker, og det eneste var at det ble litt klissete å rulle dem ut, men litt olje på hendene fikset det problemet. Og ikke smakte de verst heller!

20160514_203244-01

Det finnes sikkert mange gode tilsvarende blandinger, denne inneholder maisstivelse, bokhvetemel, rismel, potetstivelse, maismel, solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø, tørrgjær, psyllium, guarkjernemel, salt og sukker. NB: Kan inneholde spor av nøtter.

20160514_203057-01

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s