Kjappe flekker fra februar til juni!

Det første bildet er tatt i februar. Det neste er tatt i april, og det siste er tatt i juni.
Den lille serien viser vel det som er et ganske klassisk forløp, hvor flekkene flytter seg omkring. Selv har jeg ikke opplevd dette før, forrige gang jeg hadde et tilsvarende hissig utbrudd av alopecia, vokste flekkene seg raskt store, og så forble de slik mens resten av håret også forble på plass. Deretter vokste det sakte men sikkert ut igjen.

Denne gangen vokser hår ut samtidig som det faller av andre steder, hvilket er mye mer frustrerende og uforutsigbart. Slik har bakhodet mitt sett ut det siste halve året.

På bildet i midten kan også flekkene på begge sider skimtes. Selv om de ikke synes like godt på det siste bildet, er de der fremdeles, mens noen flekker midt bak på hodet har vokst ut igjen. I de største flekkene er det kommet en del lys dun (av alle ting), samtidig som det faller av nye steder, som i nakken og på toppen av hodet.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s