Mine favoritt-extensions

De siste årene har jeg vært nødt til å ha extensions i håret til enhver tid, noen perioder mer enn andre. En hårløs flekk kan ta tid før den begynner å dekkes av hår igjen, og det tar enda lengre tid før det blir lengde på det nye håret. Tidligere hadde jeg ganske langt hår, og hadde noen få fester for å få litt fylde i påvente av mitt eget som var på vei ut. Nå har jeg verken langt eller fyldig hår, men til gjengjeld mange flere fester for å dekke over de områdene hvor det fullstendig mangler hår.

HairTalk er relativt smale remser av hår, som tapes på ditt eget i en «sandwich» – altså på hver side av en horisontal remse av ditt eget hår. Etter hvert som håret vokser ut, må festene flyttes oppover, jeg har gjort dette ca hver 6. uke, men hvor ofte som er nødvendig avhenger av hvor fort håret ditt vokser. Steller du pent med dem, kan de samme festene flyttes igjen og igjen, og vare opp til et år før de må byttes ut.

12106076_1657347471206888_502141723_n

Bildet er lånt fra HairTalks egne sider, du kan se flere og lese mer  her.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s