Enkel kamuflasje av hårløse flekker

Man blir etter hvert nokså kreativ når når man prøver å skjule stadig flere hårløse flekker på hodet. Jeg har naturlig ganske mørkt hår, hvilket gjør bleke, nakne flekker ekstra synlige. Noe av det første jeg gjorde var å finne en matt, mørk brun øyenskygge til å «sminke» flekkene med, og dette er fremdeles mitt enkleste triks for kjapt å kamuflere dem blant det håret jeg har. Jo større flekker, desto mer omfattende arbeid, men det er like fullt den beste quick fix jeg har kommet frem til så langt.

20160305_134802-01-01 (1)

Jeg bruker en mineraløyenskygge fra ArtDeco, som jeg dessverre tror er gått ut av produksjon, men det finnes mange tilsvarende alternativer. Øyenbrynsskygger er også ofte matte og naturlige i fargene. Det viktigste er at den er uten skimmer, hensikten er å fjerne kontrasten mellom den lyse hodebunnen og håret som ligger over med en farge som er mest mulig lik din egen hårfarge.

20160305_134849-01

Det finnes også vannfaste alternativer hovedsakelig ment for å tegne på øyenbryn. Jeg anbefaler imidlertid å vaske bort sminken slik at hodebunnen blir renset og får et pusterom, og evt. kan påføres det man måtte bruke av behandling, når man vasker håret.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s