Ut med sukker – inn med kokos

Alopecia krever litt tålmodighet, ettersom det er en liten «delay» i hvordan det utvikler seg. Altså; det håret som nå faller av, bestemte seg for å gjøre det for flere måneder siden, og det er lite å gjøre for å redde de hårstråene. Fokus er å stimulere til gjenvekst, og forhindre flere hårløse flekker.

Dessverre er jeg litt utålmodig når det kommer til å teste ut effekt av ulike kosttilskudd eller endringer i kostholdet. De siste månedene har jeg gjort alt fra å blande kokosfett i kaffen, styrte olivenolje på tom mage, ta ren omega3-olje og dyttet i meg ulike kosttilskudd, i tillegg til å spise masse avocado, salat og grove knekkebrød. Hver dag startes med et glass varmt vann med sitron i, og en kopp grønn te med litt kokosfett i er en fin kveldsdrikk!20160322_101151-01

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s