Essentials

Jeg har aldri vært spesielt flink til å ta vitamintilskudd regelmessig, med unntak av omega-3 (som jeg til gjengjeld er helt besatt av å få i meg). Nå pågår det imidlertid litt opprydning ved hjelp av aloe vera-juice og gode tarmbakterier (Advanced 40+ Acidophilus fra Solgar kjøper jeg på iHerb, det samme med Biotin – dette er de to brune glassene på bildet. Sink skal også bidra til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon (så det kan vel ikke skade), mens Cocosa kokosnøttolje er bra (bl.a.) for hud og hår.
Matcha-teen har jeg skrevet om tidligere – og den ser det ut til at stadig flere får øynene opp for. Ikke så rart, den skal være bra for så mangt!

image

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s