Nok en hudlege testes

Til tross for en del besøk hos private hudleger (som for det første koster skjorta, og for det andre stort sett tilbyr kortison som alle andre), har jeg aldri opplevd den servicen jeg nå gjorde hos en offentlig hudlege som jeg var hos for første gang. Jeg troppet som vanlig opp med en haug artikler og spørsmål, blant. annet noe av det jeg har nevnt her tidligere. Da legen ikke kunne svare for hele min liste av artikler og virkestoffer der og da, fikk jeg en telefon noen dager senere – da var alt undersøkt grundig, og jeg fikk svar på det meste.

Dessverre er det slik at selv om det er gjort en del tester på enkeltpersoner, er det ikke publisert tilstrekkelige forskningsresultater til at de nye behandlingsmetodene (som i hovedsak dreier seg om immundempende medikamenter) er tatt i bruk i Norge. Fremdeles er kortisonen rådende, og det kreves mer omfattende forsøk og dokumentasjon før andre behandlingsmåter kan bli et alternativ.

Jeg har imidlertid sett at det finnes en hudlege i Moss som tilbyr en form for immundempende behandling – blant annet omtalt i denne artikkelen. Har noen av dere vært der? I så fall vil jeg veldig gjerne høre om det! Om jeg tar turen hit i løpet av sommeren blir i alle fall dere alohair-lesere de første som får en rapport!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s