Frokosttips!

Lørdag morgen er mitt favorittidspunkt. God tid til ordentlig frokost!!

image

Gresk yoghurt med nøtter, tranebær, cacao nibs, chiafrø og granateple!

Chiafrøene er fulle av omega 3 og 6, kostfiber, proteiner vitaminer, mineraler, sporstoffer, og antioksidanter – og til daglig blander jeg litt i havregrøten om morgenen, og strør litt cacao nibs over. Superenkel hverdagsfrokost!

Chiapudding er også en bra (og tydeligvis veldig populær) frokost – den kan være lurt å lage dagen før. Bland chiafrø med kokosmelk og litt honning eller lønnesirup og la stå i kjøleskapet natten over (denne holder seg flere dager i kjøleskapet, så lag gjerne litt ekstra). Om du vil gjøre det enda litt mer delikat, med mango og pasjonsfrukt, finner du en god oppskrift her.

image

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s