Frokosttips!

Lørdag morgen er mitt favorittidspunkt. God tid til ordentlig frokost!!

image

Gresk yoghurt med nøtter, tranebær, cacao nibs, chiafrø og granateple!

Chiafrøene er fulle av omega 3 og 6, kostfiber, proteiner vitaminer, mineraler, sporstoffer, og antioksidanter – og til daglig blander jeg litt i havregrøten om morgenen, og strør litt cacao nibs over. Superenkel hverdagsfrokost!

Chiapudding er også en bra (og tydeligvis veldig populær) frokost – den kan være lurt å lage dagen før. Bland chiafrø med kokosmelk og litt honning eller lønnesirup og la stå i kjøleskapet natten over (denne holder seg flere dager i kjøleskapet, så lag gjerne litt ekstra). Om du vil gjøre det enda litt mer delikat, med mango og pasjonsfrukt, finner du en god oppskrift her.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s